Nordic Perl Workshop 2006

Schedule

Talks in bold type have been confirmed by their respective speakers.

Thursday | Friday

Friday, 16 June 2006

Time Large Small
09:00 jonasbn - ‎logicShop‎ (40 min, ) Rolf Schaufelberger (‎rsplusw‎) - ‎How I did letterjames.com with a lot of CPAN modules‎ (40 min, )
09:40 ‎Short break‎ (10 min)
09:50 Fred Moyer (‎FredMoyer‎) - ‎Writing applications with Qpsmtpd‎ (40 min, ) Marcus Ramberg (‎marcus‎) - ‎Developing database applications with Catalyst and DBIx::Class‎ (40 min, )
10:30 ‎Coffee break‎ (30 min)
11:00 Jos Boumans (‎kane‎) - ‎Barely Legal XXX Perl‎ (40 min, ) Fred Moyer (‎FredMoyer‎) - ‎Lightweight mod_perl applications with Apache::Dispatch‎ (40 min, )
11:40 ‎Short break‎ (10 min)
11:50 brian d foy (‎-none-‎) - ‎Module::Release‎ (40 min, ) Geir Aalberg (‎geira‎) - ‎XML tools in Perl: An overview‎ (40 min, )
12:30 ‎Lunch‎ (90 min)
14:00 Michael Schwern (‎Schwern‎) - ‎Seven Principles For Transforming Difficult Tasks Into Simple Ones‎ (60 min, )
15:00 ‎Coffee break‎ (30 min)
15:30 brian d foy (‎-none-‎) - ‎CGI::Prototype‎ (40 min, )
16:10 ‎Small break‎ (10 min)
16:20 Marcus Ramberg (‎marcus‎) - ‎Lightning talks‎ (60 min, )
17:20