Nordic Perl Workshop 2009

April 16-17 2009 Oslo, Norway

Schedule

Talks in bold type have been confirmed by their respective speakers.

Thursday | Friday

Friday, 17 April 2009

Time 11th 12th Go Open
09:00 Go Open - ‎Vinnere i finanskritiske tider (Peter Hidas, Gartner Group )‎ (30 min, Norsk (Bokmål)) [Tech] 2
09:30 Carl Mäsak (‎masak‎) - ‎Beauty and chaos: the story of November‎ (45 min, English) [Future] 22 Ingy döt Net (‎ingy‎) - ‎Discovering YAML‎ (45 min, English) [Modern] 20 Go Open - ‎Valgkampen 2009 foregår på nett (Hadia Tajik, Ap)‎ (30 min, Norsk (Bokmål)) [Tech]
10:00
10:15 ‎Break‎ (30 min)
10:45 Patrick Michaud (‎Pm‎) - ‎Hacking Rakudo Perl‎ (100 min, English) [Future] 20 Jonathan Rockway (‎jrockway‎) - ‎Web Applications in 2009‎ (45 min, English) [Modern] 33 Go Open - ‎The inner workings of the OpenStreetmap project and the technology used (Andy Allan)‎ (40 min, ) [Tech] 2
11:10 Go Open - ‎Developers guide to server-side productivity and fun using Open Source platforms and frameworks.‎ (40 min, English) [Tech] 2
11:30
11:40 Matt S Trout (‎mst‎) - ‎The future of DBIx::Class‎ (45 min, English) [Modern] 26
11:50 Go Open - ‎Open Source for Election Integrity -- The Experience of Humboldt County, CA (Mitch Trachtenberg)‎ (35 min, English) [Tech] 5
12:25 ‎Lunch‎ (65 min)
13:30 Jonathan Worthington (‎jnthn‎) - ‎There's More Than One Way To Dispatch It‎ (45 min, English) [Future] 22 Yuval Kogman (‎nothingmuch‎) - ‎KiokuDB‎ (45 min, English) [Modern] 23 Go Open - ‎Programming with Qt Creator (Thiago Macieira, Nokia)‎ (40 min, English) [Tech] 2
14:10
14:15 Go Open - ‎Coreboot: Beyond the Final Frontier (Peter Stuge)‎ (40 min, English) [Tech] 3
14:20 Stefan Hornburg (‎racke‎) - ‎Request Tracker 3.8‎ (45 min, English) [Modern] 12 Gabor Szabo (‎szabgab‎) - ‎Padre the Perl IDE‎ (45 min, English) [Future] 33
14:55
15:05
15:10 ‎Lightning talks and Closing‎ (50 min)
16:00